Så er vi landet sikkert i 2016  😀

Beaglerne har taget det rimeligt pænt – men Darwin stressede en del. Et af problemerne var også at han skulle tisse men ikke kunne finde roen på grund af fyrværkeri – som vi havde pænt meget af i år. Der var ikke ret mange rolige øjeblikke før det bragede løs igen og så var det bare med at lade ham komme ind med det samme.

Oscar tog det bedre i år end de foregående gange. Han kunne da midt på aftenen lige vende ude i haven sammen med Charlie og Mathias og få tisset. Men ellers sov han det meste af aftenen.

Darwin var ikke langt fra min side – så han lå og gemte sig væk under et tæppe på en stol som jeg placerede foran den stol jeg sad i.

Charlie lod sig ikke mærke med noget – men i alle de år vi har haft ham har det ikke rokket ham ud af flækken når der blev skudt af derude. Han var også som den eneste på gå tur ved 16:30 tiden og sov ligesom Oscar det meste af aftenen – nøjagtig som han altid gør på enhver aften.

Ved 1 tiden havde folk taget en pause og her fik Darwin endelig chancen for at få tisset. Han har desværre været urolig i nat og været i haven et par gange. Til formiddag måtte jeg også tage sele og snor på ham og gå med ham da han tydeligt havde ondt i maven.

Midt på aftenen fik jeg et tilfælde med den venstre arm hvor det igen var skulderen. Jeg kunne ikke løfte armen overhovedet og det gjorde rigtig ondt. Jeg tror selv det skyldes at jeg havde taget vores tunge stentøjs tallerkener ned fra skabet for det var derefter det startede. Resten af aftenen måtte jeg pænt holde mig i ro – og ligeså snart Darwin havde været ude gik vi alle i seng. Jeg havde mange smerter i armen i nat – kors hvor er jeg træt af det “show”  :-S

 

I dag – til morgen var det en dejlig fornemmelse at komme i haven med beaglerne. Der var en vidunderlig ro og jeg nød den friske luft. Kunne ane at skyerne ville trække sig lidt så vi kunne få solen at se. Armen har det bedre i dag – og jeg håber, jeg  slipper for det helt store i denne omgang.

Senere handlede vi lidt ind i Aldi – i aften bliver det kun til en hot dog til drengene og manden – mens jeg spiser et stykke ristet toast med kyllinge salat på. Jeg orker ikke noget i dag med mad.

Juletræet er endt op af vores birketræ i haven – her skal det vinteren over være foder plads for havens fugle. Vi har i mange år haft et kunstigt juletræ men købte så et rigtigt træ denne Jul. Traditionen med at bruge træet som foder plads stammer fra min far og jeg har altid syntes det var en god ide.

Juletræet er nu foder plads for havens fugle
Juletræet er nu foder plads for havens fugle

 

Loading