Det er umannerligt koldt i øjeblikket. I dag er temp. – 10 grader her til formiddag i Fredericia. Som følge af det har jeg ikke gået med beaglerne – for det er da at sammenligne med dyrplageri. Jeg kunne dårligt nok trække vejret ind her til morgen da vi kom i haven og det fik følger i form af en kraftig næseblod.

Heldigvis ordnede både Oscar og Darwin deres toilette i haven – men Charlie måtte jeg lige gå kort med så han kunne få lavet det han skulle og så skyndte vi os hjem i varmen igen.

Når det er sagt – så foretrækker jeg langt hen af vejen det her klare frost vejr hvor det er helt vindstille – for det er rigtig smukt derude når solen skinner og sneen glitre i alle regnbuens farver.

- 10 grader
– 10 grader
Troldhasslen er blevet hjemsted for havens fugle
Troldhasslen er blevet hjemsted for havens fugle

Fuglene er sultne – så jeg hænger en masse halve kokos skaller op med guf i til dem – køber også pinjekogler som er dyppet en en masse guf – og der er sommetider en fest derude. Vi får besøg af rødkælke, musvitter, fuglekonger og solsorte som alle vil have deres del af kagerne.

Loading