For nogle år tilbage begyndte jeg at købe en del kød hos grisogko. Kvaliteten var altid i orden, så det var noget jeg forsatte med at gøre, med jævne mellemrum. Jeg havde dog et enkelt tilfælde da jeg en Jul købte vores kam steg og den viste sig at være meget fedtholdig – se nedenstående billede

kamsteg dec. 2011
kamsteg dec. 2011

Jeg husker stadig at da vi havde pillet fedtlag og svær af sagde vægten 1500 gram – ren fedt  😯

Kødet kan jeg huske vi skar i små stykker og lavede en gryderet af. Grisogko kom dog med en ny steg – da var der 2 dage til Juleaften og den bare i god stand – så Julen blev reddet på målstregen.

Derefter holdt jeg op med at købe der mere – indtil i december 2015 – altså 4 år senere hvor jeg købte kød igen.

Blandt dette kød var blandt andet hakket kylling og dette kød var så hakket at det nærmest var knust – ligeledes sejlede det i væske og jeg prøvede så at lave frikadeller af det. Disse blev meget papagtige da kødet på grund af tilsat væske blev tørt under tilberedelsen.

Nå – men jeg besluttede at give det en chance mere og bestilte igen kød derfra. Her var igen hakket kylling og kylling i tern til wokretter. Udover det købte jeg hakket kalve, okse og svinekød. Jeg købte også en kamsteg og skinkesnitzler.

Kamstegen og skinkesnitzlerne har jeg ikke noget at udsætte på – men deres hakkede kød er en skændsel – kyllinge kødet flød igen i vand og denne gang lavede jeg kødsovs af hele molevitten – så vi fik til lidt forskellige retter.

Kyllinge kødet i tern var ligeledes pumpet og kødet var ret sejt – men vi fik det i en wok ret. Den resterende pakke tilberedte jeg til mine beagler.

Beaglerne har også fået del i det hakkede kalvekød – men her oplevede jeg ikke at det svandt så meget.

Det hakkede svinekød og hakkede oksekød var så vådt at man ikke kunne forme bøffer ud af det – så det blev til frikadeller og igen en ordentligt grydefuld kødsovs til forskellige retter – som fyldte pandekager og tærte, som jeg har lavet i dag.

Oksekød under tilberedning - bemærk væsken i bunden af gryden
Oksekød under tilberedning – bemærk væsken i bunden af gryden

2,5 dl væske kunne jeg hælde fra

væske fra oksekødet
væske fra oksekødet

I weekenden skrev jeg til grisogko via deres facebook side. Siden da har det ikke skortet på bla bla bla snak – “du har bare været uheldig” “vi har ingen fejl fundet i vores leverancer” “vi pumper ikke vores kød” “du kan få kompenstation” osv.

Det vil sige at jeg BARE har været uheldig 2 gange lige i streg – men måske er jeg så BARE en af dem der reagerer og fortæller at det er noget lort de laver??

I hver fald har jeg sendt et billede af oksekødet der sejler i væske. Jeg har naturligvis også skrevet at jeg ikke vender tilbage som kunde der mere.

Nu er I advaret – men trods alt skal siges at deres kød i hver fald for 4 år siden var godt. Hvad der så siden er sket – tjaa – det ved jeg ikke – men har da lært at det ikke er der jeg fremover skal bruge mine penge. Jeg har hver gang købt for mere end 1000 kr – så billigt har det da ikke været.

Loading