😆 Sørme så og meget a’pro mit have skriv – så kom vinteren da lige forbi igen her sidst på natten  {01}

Vi skriver den 24. april i dag – om 6 dage er det den 1. maj. 24. april – ja det er jo også kun 4 måneder siden det var Jule aften  {14}

Nå men det er jo set før – faktisk læste jeg i en avis for nylig at vi samlet set har haft flere hvide Påsker end vi har haft hvid Jul. Jeg kan også huske et år tilbage i min barndom at vi havde sne storm den 4. maj og bilerne skøjtede rundt over hele landet da det var lands dækkende – så det er burde jo ikke betyde så meget.

Jeg gloede dog godt nok lige en kende da jeg opdagede alt det hvide til morgen.

fugle spor på have bordet
fugle spor på have bordet
mon man skal sætte have møblerne væk igen?
mon man skal sætte have møblerne væk igen?
Beagle spor i sneen
Beagle spor i sneen

Loading