rørt hverken strikkepinde eller hæklenål i 14 dage nu. Mine håndled har i den periode haft det bedre – men jeg skal ikke hive, klemme, løfte eller trække for meget – for så kommer den lynhurtigt den der sviende og brændende fornemmelse.

En anden ting der heller ikke må ske er at mine hænder bliver kolde! Det kan gøre så sindsygt ondt og derfor er jeg nødsaget til at gå med handsker når jeg er ude om formiddagen med beaglerne. Tænk at man med den årstid vi har nu – skal gå med handsker på  :-S

Til formiddag havde jeg iført mig mine sealskinz som er både vand og vindtætte – men bare ikke i dag – for den stride blæst og kolde regn der kom i synet på os – gjorde at mine fingre nærmest frøs til is og så kommer smerterne med det samme. Så da beagle nr. 1 var luftet blev de skiftet ud med mine tykkere vinterhandsker og så kunne jeg holde varmen på nr. 2 og 3 tur.

Da beaglerne havde fået frokost og skulle sove pakkede jeg mine hænder ind i mine tykke halvhandsker for at blive ved at have varme på dem.

Men her i aften er skaden desværre sket på grund af den kolde formiddags tur og den højre sene ud til tommeltotten er nu så øm at jeg sikkert skal have varmere på i nat.

Jeg tror desværre at det her vil følge mig i tiden der kommer og at jeg hele tiden skal være på forkant.

Jeg er derfor næsten sikker på at det er min håndarbejds iver der har sat al det her i gang – og hvor ville jeg ønske jeg kunne skrue tiden tilbage – så jeg kunne bokke mig selv oven i hovedet over den åndsvage ide jeg fik i januar 2014 – men det kan man af gode grunde ikke. Det eneste jeg er taknemmelig over er, at jeg nu ved hvad der er galt og hvor jeg skal passe på.

Jeg har lært lektien – en dyr en både hvad penge angår såvel som at tro man bare kan gøre de her ting så let som ingenting.

Jeg gad nok vide hvor mange derude – som bare forsætter og bider symptomerne i sig – tænker helt sikkert der er rigtig mange – men hvad – det kan jeg jo være ligeglad med  :;

Loading