Langsomt er jeg ved at omstille mig både i tanker og handlinger på at jeg ikke kommer til at strikke eller hækle mere. Faktisk er jeg så langt – at jeg ved jeg ikke kommer til det igen – faktisk er min lyst nu så lille at det ikke har så stor betydning mere. Jeg har gennem længere tid taget dette tilløb og hver gang mine hænder synes at være gået i orden – så har jeg genoptaget min garn sysleri – for så 1-2 dage senere at få endnu flere smerter – og det er endegyldigt slut. Smerterne som er blevet et helvede vil jeg ikke længere have på mig – bare fordi jeg skal hækle – så vigtig er det nu ikke længere for mig.

I stedet er jeg begyndt at tænke fremad rettet på andre ting jeg kan tage til mig. Lige nu og hen over sommeren skal der intet ske på det kreative felt – der skal bare ro, ro og atter ro på. Min yngste søn som endnu bor hjemme er trådt til med at hjælpe – det samme er Hr. Mand som nok må indstille sig på at det er ham der står for maden i weekenderne og hjælper til med rengøringen mere end han har gjort. Langsom vi vi finde en rytme og jeg vil få flere redskaber som kan hjælpe mig i det daglige. Kun tiden kan hele mine hænder og arme – så jeg tager den med ro.

Udover det vil jeg genoptage mine Sims spil – læse nogle gode bøger og ligge puslespil. Jeg skal nok få tiden til at gå – har jo også beaglerne som bringer mig så meget glæde.

I går aftes prøvede jeg min læges råd af med hensyn til at ligge is på håndleddet. Jeg måtte dog konstatere at min læge ikke ved hvad hun snakker om. Is er godt når man har akutte skader som led og knogle skader i forbindelse med f.eks. sportsskader – men ikke når man har en kronisk skade som handler om senerne.

Jeg fik sååå ondt i mine hænder og håndled i løbet af aftenen at jeg græd. Mine hænder hævede op og jeg kunne ikke lukke dem sammen da jeg krøb ned under min dyne – havde dårligt nok kunnet tage mit tøj af. Så igen må jeg konstatere at det her handler om sene skader og her hjælper kun 1 ting – og det er varme, varme og atter varme.

I dag er begge mine hænder pakket ind i mine back on track håndleds bind – uden på dem har jeg mine tykke muffedisser – og jeg siger det bare – hvilken vidunderlig varme der har bredt sig i mine ømme håndled.

Jeg vil derfor fluks anskaffe mig en varme creme som jeg kan behandle mine hænder med ved sengetid. Jeg vil også anskaffe nogle lette angora håndleds bind som jeg kan sove med om natten – da mine hænder tit er kolde om morgenen.

I mens jeg pønser videre på hvad jeg kan beskæftige mig med i fremtiden – men lige nu læser jeg denne bog

en bog

Elsker bare de svenske krimi forfattere – de er ganske enkelt geniale 😀  Og har lige fundet ud af at Føtex har krimier på tilbud – så det skal jeg af sted efter i dag :mrgreen:

Loading