Jeg er blevet opereret en del i mine tid. Første gang som 10 årig hvor jeg blev opereret for hofteskred og var sat ud af billedet i op til et år. Som 25 årig hvor jeg får mit ankel led opereret da det har været brækket og groet forkert sammen – det var en større omgang hvor jeg blandt andet fik syet anklen sammen med stålwire og gjort fodleddet stift. Her blev jeg syet sammen med over 70 sting – bitte små så de næsten ikke kunne fjernes igen.

Og så er begge mine sønner født ved kejsersnit. I forbindelse med det blev jeg syet med selv opløsende tråd – men man skal bare ikke tro at det nu også opløser sig. I årernes løb har jeg haft flere tilfælde af tråde der arbejdede sig ud af kroppen – for ud skal det jo på et tidspunkt :;

De er kommet ud under mine fødder – i mine hænder og i ryggen – og nu kom der så igen en ud i går – havde gået med den nogle dage – den sad så i siden på mig. Hr. Mand pillede den ud i går og da der havde dannet sig en del betændelse vil jeg spare læserne for et billede af det – og i stedet vise tråden som sikkert har været mange år undervejs.

Stor er den ikke - men den er der
Stor er den ikke – men den er der

Tænk at sådan en bette en kan lave så meget ballade?? Og så er det man tænker hvornår og hvor den næste så dukker op?

 

Loading