Det koster en formue at investere i håndleds varmere og støtter. Støtte har jeg ikke så meget brug for – men jeg har brug for varme. Desværre syntes jeg ikke mine dyre back on track varmere giver en ordentlig varme til håndleddet. De er behagelige at have på – men de yder ikke den varme jeg havde håbet på. Jeg syntes ikke jeg kan eller gider blive ved med at søge efter den slags på nettet – så nu vil jeg fabrikere dem selv.

Jeg har masser af rester og hele nøgler i uld garn da jeg jo hækler tæpper til begge sønnerne – så jeg vil nu når jeg skal veksle lidt mellem hækl og strik – strikke håndledsvarmere selv.

Jeg har allerede lavet det første par – det har jeg grebet ud i den blå luft og følt mig frem. I første omgang er dem jeg lige har lavet strikket i almindelig retstrikning.

Jeg har strikket i Drops Big Delight (hindbær muffin) på pinde 5 (domino pinde lavet af rosentræ) 35 masker slået op og retstrikning til det mål man ønsker – mine er blevet 14 cm. Så har jeg syet dem sammen og resultatet er blevet udmærket og brugen af dem giver en hel anden varme – en varme mine håndled har brug for.

Så nu skal jeg have fabrikeret nogle stykker som jeg kan skifte i mellem.

Big Delight (ren uld)
Big Delight (ren uld)

 

Loading