Der er nu gået ca. 1 måned siden jeg satte mig selv på D vitamin pause.

Og nu her sidst på måneden kan jeg så se at det skulle jeg nok ikke have gjort  :-S

Den seneste tid er jeg nemlig igen ramt af mærkbare smerter i kroppen – mine muskler i ben – lænd – nakke og ryg er simpel hen blevet så slemme igen. Specielt skal nævnes min dårlige venstre albue som jeg kom til skade med for nogle år siden – hold fast den skaber sig og det går lige op i overarms musklerne.

Jeg er træt og uoplagt – kan ikke komme op om morgenen –  og om eftermiddagen skal der virkelig meget til at mane mig op til at gå med en af beaglerne – for lige så snart jeg er i gang – kommer smerterne i lænden ned i benet – og mine nakke  og overarms muskler.

I dag havde jeg nær aldrig fået vasketøjet båret op fra kælderen og da jeg tog fat i dørkarmen kunne jeg mærke at mine muskler i hver fald ikke har det godt.

Jeg går derfor efter planen i gang med at indtage D vitamin igen fra i dag.

Pokkers også at jeg nu holdt op – for der har så været en virkning som jeg nu får kastet tilbage i hovedet. Jeg ved jo af erfaring at der nu vil gå en måneds tid før jeg måske mærker fremgang igen :-S

Lyslilla syrener

Loading