Efter nogle meget fine dage – stoppede det sommerlige vejr pludseligt.

Jeg er kommet rigtig sent op idag – grundet at vi sad og så Eurovision song contest i går aftes. Så klokken blev over 01 før jeg kom til ro. Vågnede ved 7 tiden og var oppe på toilettet – gik i seng igen. Alle beagler snork sov på ryggen – Oscar inde hos Mathias  –  Darwin i vores seng i midten – og Charlie i den største kurv i soveværleset – samt ikke mindst manden i huset. Så jeg hoppede i seng igen og regnede ikke med at sove mere – men jo jo – vågende igen da klokken have passeret 9  :blush:  – Up – op og få beaglerne ud i haven og givet noget mad.

Efter et hurtigt måltid morgenmad – greb jeg Darwin for at gå med ham først. Jeg vidste vejret nok ville blive ustabilt i dag – men solen skinnede – så tog bare en trøje på. Vi var ikke nået ret langt før der faldt nogle gevaldige torden brag. Efterfølgende rykkede det hastigt nærmere – så jeg kortede turen af – og så gik det ellers hjemad, mens det begyndte at blæse op til et ordentligt uvejr. Vi var lige nået til hjørnet af vores vej, da det begyndte at regne – hurtig slog det over i hagl – nogle pæne store nogen – så jeg fik Darwin op af vores vej i en vis sidevind. Darwin hader bare regn – så han satte i løb – fik nærmest form som en pil – og så gik det ellers der hjem ad – med mor hængende bagefter  😆

Hjemme igen blev vi tørret – og så snuppede jeg lige dette billede:

hagl og regn 15/5-16
hagl og regn 15/5-16

Vi er lidt trætte i dag – så efter at Hr. mand og jeg lige var ude og handle lidt – skal den stå på ren afslapning resten af dagen. Simon bliver her i dag – så vi skal spise lidt rester til aften – se en film og så på hovedet i seng. I morgen skulle det blive bedre vejr – det håber vi på  😀

Loading