at undgå operation.

Jeg har stadig problemer med mine hænder – fingre – arme og albuer. Det sker altid efter 2-3 dages brug af gentagne bevægelser – som at hækle f.eks.

Ydermere er det også sådan at når jeg tager fat og virkelg bruger mine fingre – f.eks. at skære kød ud – at forme hakke bøffer – så kommer der hævelse i et eller flere led – nogle gange hele hånden. Noget nyt tilkommet er også at det kolde kød fra køleskabet som jeg skal forme – gør sindsygt ondt i mine hænder.

Den anden dag måtte jeg hjælpe Simon med hans fryser fordi han ikke havde fået den lukket ordentligt – hold da malje mine hænder skabte sig og ved sengetid kunne jeg næsten ikke holde tandbørsten med mine fingre.

Jeg følger situationen nøje og får skrevet ned når der er nyt – så jeg hele tiden har en fornemmelse for hvor det kan gå galt.

 

ve. hånd 27/6-16
ve. hånd 27/6-16

Loading