Nu er jeg vist blevet fejret nok for denne gang og jeg blev ikke en gang “rund”  {34}

Først vil jeg som altid brokke mig over det varme vejr – for puha for en varme vi havde i går. Når temp. kravler over den forkerte side af 25 grader – så er jeg stået af  :thumbdown – som tidligere nævnt befinder jeg mig bedst ved temp på 20-22 grader – men vi kan jo ikke få alt  {11}

Hr. Mand kom hjem fredag aften ved 19:30 tiden og så spiste vi pizza og snakkede lidt om dagenes begivenheder. Efter det satte vi os og så en episode med Foyles War som vi lige nu genser på netflix.

Lørdag formiddag måtte jeg iføre mig en solhat da jeg skulle ud med beaglerne – og havde jeg ikke haft den på tror jeg seriøst jeg ville havde fået et solstik.

Om eftermiddagen hentede jeg Simon – for Hr. Mand skulle svede i køkkenet – heldigvis havde vi valgt det nemt – en god asparges salat og provence kartofler lige til at vende på panden – det var kun culottestegen der skulle ordnes. Vi fik et par glas dejlig kold vin til og lidt snacks senere på aftenen mens vi så “den gode dinosaur” på viaplay – rigtig sjov og medrivende Disney film som jeg hermed anbefaler  {47}

I dag er temp. heldigvis faldet og er blevet mere menneske og hunde venlig. I dag spiser vi en let ret af kyllinge vinger med salat og flutes – og så skal Simon hjem i aften – da hans primær pædagog kommer ud til ham i morgen. Simon fik jo fornylig sat sin hjælp op til 100 % – det næste ½ år og det betyder at hans pædagoger kan være hos ham 2 timer i stedet for kun 40 min. som tidligere. Om ½ år skal det vurderes om det skal forsætte.

I morgen står den på lidt vaske tøj og indkøb da jeg har bilen – Hr Mand vil cykle på arbejde og det er jo med at benytte sig af det når vejret er så fint og med mere milde temp. bliver det jo en ren fornøjelse.

Hvid syren

Loading