DMI har opgraderet til gult felt og vi kan forvente en masse vand i eftermiddags og aftentimerne. Men allerede her til morgen stod det ned i stænger og regnen hamrede løs på ovenlys vinduerne – så man blev helt bekymret.

Gå turen med beaglerne er med andre ord – noget der kan ligge på et lille sted – og gode råd er jo dyre når man ved de har behov for at komme ud, efter natten.

Heldigvis tog regnen af sidst på formiddagen – så jeg hastede af sted –  først med den ene så den anden af beaglerne, så de kunne få lavet det de skulle. Mathias gik med den 3. af dem.

Nu er de luftet og  har fået mad – så må vi se hvor langt hen på eftermiddagen det bliver før den næste gang regn kommer og om vi når ud igen.

Jeg hader bare sådan noget vejr – i sær når man har hunde der er afhængige af at skulle i have eller på gå tur – men det er jo et valg vi har truffet og vi får det jo også til at gå op i den sidste ende – for enten vil beaglerne ikke ud – eller også går de med til at rende mellem dråberne.

for lidt over 1 ugen siden
og nu efter regnen har trommet den sammen
kl 9 til formiddag

 

Jeg tror desværre at sommeren bliver omskiftelig i år – men andre ord er der nok dømt “computer sommer” – men det får være – for har jo en mand der skal have overstået en galdeblære operation. I næste uge skal han til forundersøgelse på Kolding sygehus og så må vi se hvor det bærer henad.

Loading