Vi er nu sidst i oktober og lyskæden er igen af finde i stue vinduet ud mod haven – så vi kan få lidt ekstra hygge. Som jeg har skrevet om så mange gange før – så er den mørke tid ikke lige mig 😉 Og nu går vi ovenikøbet tilbage til normal tid – hvor jeg kunne håbe vi bare kunne blive. Det er nemlig ikke godt når man som jeg har en kronisk sygdom som kræver medicin på nogenlunde faste tidspunkter – den der ene time vælter korthuset, så der går op til en uges tid før man er reguleret på plads – så det kunne jeg godt være foruden.

Den seneste uges tid har stået i sygdommens tegn, for blev lige væltet af en forkølelse – som valgte at sætte sig på stemmen. Med andre ord har jeg ikke kunnet sige ret meget – højest “pippe” lidt, til stor morskab for familien – men knap så sjovt for mig. Jeg fik dog efter et par dage gled på stemmen igen – men det kostede en del “væk i morgen” – de er bare gode når man har noget med halsen.

På trods af sløj hed – har jeg dog passet mine vanlige gøremål med beaglerne og så lige det vigtigste i huset – udover det har jeg bare spillet Sims og prøvet at komme til kræfter på den måde.

Sidste weekend – var Simon hjemme og her kom spørgsmålet om julegave ønsker – så jeg har været i tænkeboks på grund af det. Samtidig kom det op at Mortensaften jo falder på en fredag i år – så anden vinker et sted derude – he he.

I dag var vi i Aldi og stor handle – der skulle købes kylling til beaglerne – samt til familiens behov – og her spottede jeg at de havde fået andebryst stege – så der røg lige to op i vognen – så skal vi have dem Mortensaften. De havde også fået julegavepapir – så ja der røg lige lidt med af det også – for der bliver jo nok en gave eller to der skal pakkes ind.

Nu er min forkølelse så endelig på retur – og jeg er begyndt at kunne sove om natten igen. Tror ikke jeg har sovet ret meget i ugens løb på grund af min hals og hoste – så jeg fik sovet længe til morgen og var først oppe ved 9 tiden. Men vi havde jo ikke noget der skulle føres ud i livet.

Selvom jeg ikke vil det – så spøger den kommende højtid i baggrunden – det er jo overalt i forretninger nu – så vi kommer ikke udenom at jeg må til at planlægge vores Jul og få handlet gaver til drenge og mand. Det vil jeg begynde på allerede i november så det bliver spredt lidt ud. Også denne måned er der overskud ved månedens udgang fordi jeg handler mest i Aldi og lidt i Rema – og de penge følger naturligvis med over i næste måneds pulje – så der er lidt ekstra på kistebunden.

Halloween er ikke noget vi gør i – det er da en sjov skik – men ikke noget jeg syntes hører til i Danmark. Her hedder det jo Allehelgen – og sådan burde det blive ved med at være 😉

 

https://da.wikipedia.org/wiki/Allehelgensaften

Loading