Arghh – vi er allerede i maj og en vis dag nærmer sig med hastige skridt – en dag jeg ikke “glæder” mig til. Min fødselsdag hvor jeg runder et skarpt hjørne  😆

Det er jo også i denne periode at vi har alle de skæve helligdage der giver lidt ekstra fridage for Hr. Mand. Og meget a la det så holder han eksamens ferie den næste uges tid. Simon kommer ikke i denne weekend – men han kommer weekenden efter – for så står slaget jo i Eurovision konkurrencen og den plejer jeg at se sammen med ham – så mor og søn kan snakke løbene om slagets gang  😎

Jeg er kommet mig over frustationen omkring mit læge besøg i Kolding i mandags – selvom det da lurer lidt under overfladen. Da der som tidligere skrevet ikke blev fundet noget – så fik jeg da meget fornemmelsen af, at man havde spildt kostbar MR scanning på mig og det var faktisk det jeg blev mest vred over, for jeg havde jo ikke bestilt en MR scanning!! 😡

Jeg har ikke hørt fra sygehuset endnu – og vil da nu overveje om jeg gider spilde min tid på at tage til reumatolog – når der jo nu ikke er påvist gigt nogen steder i hverken blodet eller mine hænder – så hvad skal jeg så lige med det?

Jeg har dog den senere tid været på mit eget detektiv arbejde, hvor jeg har brugt  en masse tid på at stykke det hele sammen. Godt jeg har skrevet en del af forløbet ned, så jeg har kunnet gå tilbage og læse op på tingene. Jeg har derfor nu sat min egen behandling i gang og det er naturligvis for tidligt at sige noget om hvordan det vil virke – men håbet er tændt, så meget kan jeg sige allerede nu  :;  – Hvis det viser sig at jeg har ret – ja så SKRIGER jeg meget højt  :-S

 

Weekenden bliver skudt i gang med godt vejr ser det ud til – og i aften spiser vi forårsruller (det er 100 år siden vi har fået det) og så har jeg bagt marcipanboller som vi skal smovse i senere. Mine marcipan rester skreg på at blive brugt – så dem glæder jeg mig til at smage til en god kop kaffe i aften.

marcipan boller med appelsin yoghurt

 

Loading