Endnu en Påske i delvis lockdown – grundet en vis pandemi som jeg ikke vil komme nærmere ind på – der bliver skrevet spalte op og ned omkring det alle andre steder.

Vi har som sådan vænnet os til at det er sådan at man ikke skal stå og snakke på gadehjørnerne med andre – men blot nøjes med et hurtigt hej eller et nik med hovedet i forbi farten.

Hr. Mand arbejder stadig hjemme og lige nu er det helt permanent for vi er i gang med at indrettet et kontor i et af værelserne så han kan rykke derned – og det glæder jeg mig til, for det er træls at lytte med når han taler i telefon eller har video møder.

Men nu er der endnu en Påske lige om hjørnet – og den skal vi selvsagt tilbringe herhjemme – eneste forandring er at ældste sønnen kommer hjem.

Det meste af vores indkøb foregår online – det er kun få ting vi henter i en fysisk butik – så også det holder vi os fra – men faktisk savner jeg det ikke – det er en rar måde at handle ind på – og det mærkes på pengepungen, for du ikke falder for de der ekstra indkøb som egentlig ikke er nødvendige.

I dag hentede vi fødevarer i vores lokale Føtex køboghent og her fik vi lige en ekstra overraskelse med i form af en kæmpe chokolade påskehare fra Lindt chokolade – som vi skulle have med. Det er normalt ikke noget vi køber – hverken påskeæg mv. så nu må vi se om vi kan få gjort has på den.

 

Påske haren er landet

 

Loading