Det nye år har budt på nye sager her i huset – for min trofaste “fru potte” Crockpot er desværre gået i stykker og jeg har derfor måttet anskaffe en ny – for sådan en kan vi bare ikke undvære her i huset.

Denne gang er det dog “kun” en slowcooker jeg har investeret i – da jeg aldrig brugte de andre funktioner den gamle “potte” havde.

Belægningen i den nye crockpot er dog af en helt anden støbning end den gamle med teflon belægning. Belægningen i den nye hedder duraceramic og er 4 gange kraftigere end den almindelige teflon. Selve indsatsen er lavet sådan at man kan bruge den på komfuret til at brune kød mv. i – før den stilles op i selve crockpot maskinen. Så den er jeg spændt på at tage i brug.

Jeg laver jo beaglernes mad i den – foruden det vi selv laver af simreretter og andre spændende ting.

Det jeg i sær kan lide ved slowcookeren er jo netop at maden passer sig selv og du derfor ikke skal have komfur eller ovn i gang.

Faktisk bruger jeg ikke mit komfur ret meget – vores mad tilberedes mest i slowcookeren, tefal optigrillen eller vores geniale kombiovn.

Udover crockpotten har jeg investeret i nye grydeskeer – så der er blevet ryddet op i skuffen med redskaber som er kasseret med hård hånd.

 

den nye crockpot
duraceramic belægning

 

Der er nu gået 14 dage siden vaccine booster nr 3 – og jeg har med mellemrum været ramt af alle covid-19 symptomerne i forskellig grad. Trætheden er stadig den værste men nu kan jeg da se lyset for enden af tunnelen – så håber det snart klinger af.

Loading