sure – for jeg “mistede” en puslebrik til mit seneste puslespil. Så Hr. Mand og yngste sønnen splittede næsten en kommode ad – fordi brikken da måtte ligge bagved. Men det gjorde den ikke – i stedet blev der så støvsuget så det var jo ren win win- men den famøse brik var væk.

I dag kravlede jeg rundt på gulvet i den del af stuen hvor jeg sidder når jeg ligger puslespil. En doven beagle – Darwin fulgte mig søvnigt – for hvad i alverden lavede jeg dog der? – Nå men Darwin besluttede at det ikke var noget han skulle blande sig i – så snart derefter snorkede han videre.

Heller ikke på gulvet fandt jeg brikken hmm

Jeg besluttede at jeg måtte pakke puslespillet væk – for som seriøs puslespils menneske – så er gåden over en manglende brik altså bare for meget og det betyder jo et “ødelagt” puslespil netop af samme grund, og i går aftes under TV kiggeri gik tankerne da til den forsvundne brik – måske det var en sag for Barnaby?

Men inden jeg gik så vidt med Barnaby – så kunne jeg jo kigge i æsken hvor puslespillet normalt ligger. OG hvad ser jeg !!! – Den manglende brik – som stadig lå inde i den medfølgende plastik pose, og som ikke var fulgt med ud, da jeg åbnede den!!

Yngste sønnen rystede kraftigt på hovedet af mig da jeg stak hovedet ind af døren til værelset, for at fortælle nyheden – han rullede vist også med øjnene.

Mon Hr. Mand også giver en reprimande? Noget vil han givetvis sige ha ha

 

den manglende brik

Brikken blev straks placeret hvor den hørte hjemme. Jeg var næsten færdig med puslespillet på dette tidspunkt – så derfor var det endnu mere ærgerligt at den var “væk”.

Nu er hele spillet fuldendt og fotograferet og vil komme til at ligge på puslespils siden.

 

Loading