Dette er mit første bluebird puslespil. Jeg kan rigtig godt lide farverne i dette puslespil – som passer meget godt på sommer – og når vejret nu er dårlig her i Danmark i øjeblikket, så løfter det lige humøret nogle grader. Dog må jeg sige at selve brikkerne ikke er så gode at arbejde med. Hvis ikke man passer på går de meget nemt fra hinanden – det oplevede jeg en del mens jeg lavede det.
500 stykker – Bluebird – She Shed

 

This is my first bluebird puzzle. I really like the colors in this puzzle – which suits very well in summer – and when the weather is bad here in Denmark at the moment, it just lifts the mood a few degrees. However, I must say that the pieces themselves are not so good to work with. If you’re not careful, they come apart very easily – I experienced that quite a bit while making it.
500 pieces – Bluebird – She Shed

 

Efter en måneds pause, på grund af at ældste sønnen skulle flytte til ny lejlighed – håber jeg, at jeg er tilbage hvad puslespil angår. Dog vil det gå langsommere fremover, grundet mit helbred som driller mig i øjeblikket.

After a month’s break, due to the eldest son moving to a new apartment – I hope I’m back on the puzzle side. However, it will go slower in the future, due to my health, which is teasing me at the moment.

 

 

Der kan ses flere billeder på season puzzle side – More pictures on site season puzzle

Loading