Vi kan rigtig godt lide denne kage her i huset – så den bliver lavet ind i mellem.
150 g blødt smør – har man travlt kan man blødgøre smørret i mikro ovn
200 g rørsukker
2 tsk vanilje
2 æg
1½ dl mælk
200 g mel
1½ tsk bagepulver
50 g kokosmel
Pisk smør, sukker og vanilje godt sammen – tilsæt æggene og pisk det hele luftigt. Derefter tilsættes mælken.
Bland mel, kokos og bagepulver og kom det i blandingen. Rør det godt sammen.
Smør en egnet form, ca 20×30 cm (jeg bruger min tefal indsats) Kom dejen i og ud flad den til den er nogenlunde lige høj over det hele. Bages i varmluft ved 190 grader ca 25-30 min. til kagen er gennembagt. Bruges tefal grillen skal den bage ved gul varme 25 min.
Afkøl kagen og skær den i passende snitter – der kan kommes glasur på – men det er ikke nødvendigt. Kagen er også god i dagene efter.