Kokos kage

Vi kan rigtig godt lide denne kage her i huset – så den bliver lavet ind i mellem.

 

150 g blødt smør – har man travlt kan man blødgøre smørret i mikro ovn

200 g rørsukker

2 tsk vanilje

2 æg

1½ dl mælk

200 g mel

1½ tsk bagepulver

50 g kokosmel

 

Pisk smør, sukker og vanilje godt sammen – tilsæt æggene og pisk det hele luftigt. Derefter tilsættes mælken.

Bland mel, kokos og bagepulver og kom det i blandingen. Rør det godt sammen.

Smør en egnet form, ca 20×30 cm (jeg bruger min tefal indsats)  Kom dejen i og ud flad den til den er nogenlunde lige høj over det hele. Bages i varmluft ved 190 grader ca 25-30 min. til kagen er gennembagt. Bruges tefal grillen skal den bage ved gul varme 25 min.

Afkøl kagen og skær den i passende snitter – der kan kommes glasur på – men det er ikke nødvendigt. Kagen er også god i dagene efter.

 

Loading