Siger den dato noget? Ringer der en klokke? – Ja jeg kan jo ligeså godt kapitulere og sige at Julen er nært forestående, for i dag er der lige nøjagtig 2 måneder til det er Juleaften.

Julen er nu alle steder – i forretningerne. I supermarkeder. I ugeblade. På nettet i form af reklamer for dit eller dat – så jo Julen er ankommet så småt og vi går møjsommeligt i gang med at tænke lidt fremad på Julepynt, mad, bagværk, og ikke mindst julegaverne som er et “onde” hvert eneste år.

Jeg har dog ikke noget hastværk – men vil nøjes med at lade synet suge til sig at røde, grønne,  hvide, grå, brune, guld og sølv farvede jule ting som vi alle fyldes med de kommende måneder. Læg dertil råd om hvordan man steger den perfekte flæskesteg, and eller medisterpølse eller hvad folk nu spiser Juleaften. Alt det skal vi nok se masser af den kommende tid.

Så sent som i går aftes kom samtalen ind på hvad vi skulle spise i Julen  :mrgreen:  – Nuvel hvis jeg skal være heldig at få fat i det jeg gerne vil, skal vi nok snart være ude, for ellers kan man risikere at det lige pludselig er væk. Jeg husker en bestemt Jul hvor vi troede vi havde god tid og hvor der var en bestemt Juleøl vi gerne ville have – men næh nej den var totalt udsolgt da vi så endelig tog os sammen – så i år må vi nok være lidt mere på tæerne hvad sådan noget angår  😆  – anyways – så overlever man jo bare på noget andet, så man skal jo heller ikke gøre tingene værre end de er  :;

Sidste weekend var jeg i Aldi og her spottede jeg både citronskal og appelsinskal i små poser, som jeg hapsede – for man kan jo aldrig vide om desserten går i den retning i år – vi er ikke så prægede af de faste traditioner og i sær desserten i Julen og Nytåret kan variere meget – man kan aldrig vide hvad jeg får af ideer 😆

I dag ankom mit garn – så en super service må jeg sige. Jeg havde ikke forventet at få det på denne side af weekenden – så nu skal jeg i gang – det bliver dejligt at sidde og nørkle med hænderne – jeg kan mærke at den del har jeg savnet :mrgreen:

Mickeyjul

Drops skønne strømpe garn
Drops skønne strømpe garn

 

Loading