I dag er det 10 år siden ulykken i Seest skete. Det kan man læse om her: http://da.wikipedia.org/wiki/Fyrv%C3%A6rkeriulykken_i_Seest

Egentlig er det så ikke lige det mit indlæg handler om – men mere at den selvsamme dag for 10 år siden hvor Mathias blev opereret på Horsens sygehus. Her fik han opereret sin ene testikel på plads da den sad oppe i bughulen på ham. Dagen var som følge af det ret stresset – da vi dengang måtte leje en bil for at kunne komme frem og tilbage. Min far passede Simon og vores dalmatiner som vi havde dengang.

Både jeg og Mathias’ far var med ham og vi tilbragte en forfærdelig lang dag på sygehuset – indtil de sendte ham hjem lige efter aftens tid.

På vej hjem så vi en masse lysglimt på himlen og undrede os over hvad søren det var for noget? Vi kørte jo i sydlig retning mod Fredericia – så efterhånden som vi kom længere og længere derned ad blev de her lysglimt meget kraftigere.

Først da vi var hjemme og havde fået lagt Mathias til rette  – for han var ilde tilredt – fortalte min far hvad der var sket i Seest.

Okay indrømmet – alt det havde jeg slet ikke tanker for på det tidspunkt. Dagen havde været en prøvelse og Mathias havde jo været i narkose så han havde det alt andet end godt.

Først de følgende dage gik omfanget af ulykken i Seest op for mig.

Mathias’ operation i dag for 10 år siden blev også startskuddet til et sandt smertehelvede for ham. For det gik slet ikke fremad som de havde sagt det skulle og små 3 uger senere sprang de tråde der skulle holde testikelen på plads – da skolen igen, igen ikke gjorde som de havde fået besked på.

Mathias blev derfor sygemeldt indtil han i januar året efter fik fjernet testikeln på Fredericia sygehus. Dette skete ikke uden drama – for skolen truede med det ene så det andet, fordi jeg ikke ville sende ham i skole. I virkeligheden – kæmpede jeg en brav kamp for at de skulle udlevere undervisningsmaterialer, så jeg kunne undervise Mathias hjemme. Dette ville de ikke – selvom vi har en lov om det – grunden skal nok findes i at de ikke ville vise hvordan de i virkeligheden “underviste” Mathias – eller skulle jeg hellere sige – mangel på undervisning – men det er en helt anden historie  :;

Loading