Dagene løber hurtigt af sted i øjeblikket. Alt er lige nu vendt på hovedet – men der er nu løfte om mere ro forude.

Manden har været til røntgen i Kolding i dag grundet en meget smertefuld skulder. Heldigvis var der ikke brækket noget – så  undersøgelsen gik så på at han har en større blodsamling som måske trykker på nogle nerver. Ro og hvile er stadig vejen frem – og det bedste er nu, at han kan spise normal mad igen – efter tandlæge besøget i går 😀  – Det var ved at blive lidt træls med mos, øllebrød, supper og den slags og ideerne begyndte at rinde lidt ud.

For et par dage siden måtte jeg også til dyrlægen med en af mine beagler, da han havde skadet “vildtkloen” – og her endte det med en fjernelse af den da den var brækket fuldstændig.

Mine dage har set sådan ude – op om morgenen – ud med alle beaglerne – købe ind – nå at spise ind i mellem – rendt efter det ene så det andet – hjælpe manden – hjælpe drengene – rende igen – lave mad – så om aftenen har jeg bare været træt – med tryk på træt – så ikke ret meget kvalitets tid til mig selv. Men.

Nu lysner det og fra i næste uge begynder jeg at tænke på Julen, hygge og hvad vi skal spise,  planlægge konfekt,  få købt de sidste julegaver, samt gå lidt mere op i mine egne ting igen.

Og vi har trods alt kun den 4. i dag – så der er lang tid endnu at løbe på  :mrgreen:

juletræ

Loading