Julen må gerne lige vente lidt endnu. Jeg kan slet, slet ikke overskue noget i den retning. Grunden er mandens alvorlige cykel uheld i sidste uge. Alt handler lige nu om at få ham på fode igen og det giver mig ekstra travlhed på flere punkter. Beaglerne skal luftes – det er jo en normal ting – men så kommer der ekstra indkøb og lige nu også speciel mad, da han ikke kan tygge noget som helst. Det handler om blød og spise venlig mad – så her er jeg lige nu på overarbejde. Godt at begge drenge er der og kan give en hånd med – de går med beaglerne om eftermiddagen så jeg kan flade lidt ud der. Jeg skal også huske at tænke på mig selv – det skal der bare være plads til – alle de nære ting som betyder noget for mig.

Han er hjemme igen fra sygehuset – her kan man ikke gøre mere lige nu – så det hedder ro og hvile gennem hele december måned. Jeg håber jo som Julen nærmer sig – at han bliver bedre og bedre.

Jeg render med andre ord lidt stærkt lige nu, da der stadig er julegaver som skal købes. Men nu har jeg da bilen hele tiden, så jeg når nok rundt og det vi ikke når – så skidt og pyt med det. Det vigtigste er at familien er hel og vi er samlet.

Advents hygge i går med lys og deslige blev der ikke noget til i denne omgang. Jeg vil se om jeg kan stable lidt hygge på benene næste søndag – afhængig af hvordan det skrider frem med manden.

 

Loading