I går ankom mit nye garn og jeg er nu så småt gået i gang. Planen er at strikke “lapper” i forskellige mønstre så det giver farvespil til tæppet – som jeg selv bestemmer størrelsen på. Det er heldigvis et projekt som kan tages i etaper og tage den tid det nu engang tager.

Jeg gider nemlig ikke at have gang i store projekter som jeg på forhånd ved jeg vil gå dø i på et tidspunkt, og så ligger det bare der og ligger, hvilket jo er spild i den sidste ende.

Planen er da også at lave andet end lige at strikke “lapper” for man jo sagtens have gang i flere ting.

Eneste irriterende ting er at jeg ikke kan bruge de strikkepinde jeg havde i forvejen. Dels vil mine gigtfingre ikke rigtigt og dels glider garnet af pommeren til på dem jeg har. Jeg har brug for at mine hænder ikke kramper til og at maskerne glider ordentligt på pindene for det er noget rigtig lækkert garn jeg har købt mig til. Drops Lima – et virkelig dejlig uld garn at arbejde med – og ikke mindst røre ved. Jeg har derfor bestilt Ibenholt og Rosentræ domino pinde hjem så jeg har en ordentlig strikkepind at arbejde med. Håber de kommer i morgen.

Lima garnet
Lima garnet

Jeg fik ikke den sidste farve med på billedet – men det er den her:

natur farve
natur farve

Jeg er startet op med den grå/blå  på  pinde 4 og bare strikket ret frem og tilbage.

Senere skulle jeg gerne kunne fremvise mine “lapper” efterhånden som arbejdet skrider fremad.

Lima garn

 

 

Loading