Den 13. januar blev jeg ringet op af den advokat der har min afdøde brors bo.

Jeg skulle fremskaffe min mors døds og begravelses attest!! var beskeden. Denne skulle bruges da der i boet efter min bror er nogle penge som kan udbetales udenom boet og da jeg arver den største del skulle den attest indgå som en slags dokumentation.

Jamen – jøsses altså. Nå efter at have tænkt 40 år tilbage i tiden (jeg havde intet med min mors bisættelse at gøre dengang) fik jeg ringet til det kirkekontor jeg formodede det handlede om. Her var beskeden at jeg skulle ringe til et andet, da alt nu er flyttet til dette pågældende kirkekontor.

Så som sagt så gjort – jeg ringede og fik forklaret hvad det hele drejede sig om. Men nu skulle vi jo 40 år tilbage i tiden – så det betød at kordegen skulle ind i kirkebøgerne – så der ville gå en dags tid.

Dagen efter ringede de tilbage at attesten nu lå klar så jeg var ovre forbi om eftermiddagen og hente den.

Behøver jeg at sige – at da jeg så min mors navne – fødselsdag – døds dag – ja alt – da brød jeg lige sammen. Det er fandme hårdt og jeg kan godt mærke jeg IKKE er kommet mig over det. Jeg tror ikke jeg har savnet hende mere end lige der,

Da jeg kom tilbage tog min mand et billede af attesten og så fik jeg den sendt afsted til advokaten pr. mail. Så var det ovre og jeg kunne ligge attesten væk, sammen med de papirer der er efter min far.

Dagen efter var jeg afklaret igen – det var lige en hurdle jeg skulle over – men tankerne kører ret meget i hovedet må jeg sige.

Så kom der svar tilbage – at nu ville han have min fars attest  :-S  Han havde lige sagt to dage forinden at den skulle jeg ikke spekulere i, da han mente han havde det han skulle bruge på min far. Men nu ville han pinedød også have min fars attest.

I stedet for at blive ked af det – blev jeg nu gal  !! Kunne han dog ikke have bedt om den også da han bad mig skaffe min mors ?  😡

Nå så jeg kendte jo vejen – og tog fat i kordegnen igen.

Så i dag skal jeg hente min fars attest – og så sender jeg den med det samme til advokaten. Det vil jeg ikke have min weekend ødelagt på at spekulere over – at jeg skal sende den søndag aften f.eks.

Men – nu har jeg så både min mor og fars død og begravelses attester for det tilfældes skyld at der skulle blive en anden gang.

Min bror hus er i øvrigt solgt  pr. 15. januar er det overgået til de nye ejere – så sagen vil snart finde sin afslutning  :>

Loading