Om under 1 uge er det min fødselsdag og da jeg har haft en lidt hård tid med dødsfald i familien – senest min bror for ½ år siden og nu er kommet ud i smult vande igen – syntes jeg det var på sin plads at forkæle mig selv lidt.

Jeg har købt mig en Samsung Galaxy Tab S 10.5 – se billedet (samme farve)

samsung-galaxy-tab-s-105-bronze

Sommeren er forhåbentlig snart over os – og med det er der dømt mere udetid – både med håndarbejde og den nye Tablet så jeg kan holde mig opdateret. Planen er også at den skal bruges til let tilgængeligt info om håndarbejde og diabetes som jo optager min hverdag.

Jeg er virkelig spændt på at modtage den – for lige nu har den markedets allerbedste billeder/skærm. Skærmen er nemlig helt suveræn  😀  og nej den er ikke billig – men udført i Bronze og titanium som er godt til mine allergi hænder som ikke tåler noget med nikkel.

 

Loading