Jamen – jeg kan slet ikke få armene ned af begejstring  😀  😀  😀

Nu har jeg ved selvsyn set hvor min ældste søns base skal være fremover. Jeg lå jo med lungebetændelse da han fik lejligheden tilbudt – og jeg må sige jeg er ret meget begejstret. Han kunne ikke få noget der er bedre andre steder – at det så ligger lidt længere væk end vi først ønskede det betyder ikke længere det store.

En rigtig dejlig lejlighed med luft og lys – beliggende på 2. sal med en god udsigt til Lillebæltsbroen og Fyn. En overdækket altan med skydevinduer man kan lukke op. Og et enormt godt køkken – her er jeg ret misundelig for det er virkelig et lækkert køkken. Simon kan godt regne med at hans mor vil komme på besøg ind i mellem – bare for at få en kop kaffe  😆

De næste to dage bliver hårde for da skal alle de tunge ting fragtes op i lejligheden. Den eneste streg i regningen er at møblerne fra Ikea først kan komme d. 15. dec. så indtil da må vi lave nogle nødløsninger så Simon alligevel kan være derude.

Vi håber at han i løbet af den kommende weekend kan blive derude – så må vi tage resten hen af vejen.

Kig fra altanen mod Lillebæltsbroen
Kig fra altanen mod Lillebæltsbroen
Et super lækkert køkken
Et super lækkert køkken
Kig fra sovev. ind i stuen og altanen
Kig fra sovev. ind i stuen og altanen

Loading