hvor min energi kommer fra. I nat har jeg sovet så elendigt – på grund af min højre skulder og smerter som sovende fornemmelser ud i hånden. Jeg er ved at være ret sikker på at det er nerverne i mine arme den er gal med. Som følge af det var jeg ikke i ret godt humør til morgen – min tolerance kunne ligge på et meget lille sted  :-S

Udover det kom jeg også op med et begyndende blodsukkerfald – men beaglerne kom jo i første række så jeg dinglede rundt ude i haven for at de kunne lave deres toilette. Ind og give dem mad og så kunne jeg tage mig lidt af mig selv – medicin og morgenmad.

Efter morgenmaden var humøret blevet en kende bedre – men jeg var sååå træt. Gik dog alligevel ud med beaglerne, så de hver i sær kunne få deres formiddags tur – vel og mærke gange 3.

Simon er stadig hjemme – da han endnu ikke har fået internet og uden det går han jo nærmest til. Han vil så gerne have et rigtig juletræ i år – så det er jeg så gået med til. Det skal hentes den kommende weekend.

Så i dag har jeg brugt dagen til at få mit garn væk fra stuen så der kunne gøres plads til juletræet. Simon har hjulpet med at støvsuge og jeg har vasket hundetæpper og gjort rent i vindueskarmene – i sær den beaglerne ligger på for med det føre vi har slæber de godt nok skidt ind  :-S

Og så gik jeg på jagt efter julepynten. Jeg har ikke kunnet finde mine svenske lysestager som jeg ellers har fremme hver år til Jul. Jeg vidste jeg havde lagt dem et sted så de skulle være nemme at finde – men det kunne jeg overhovedet ikke huske  😆  Pludselig slog det mig at de kunne ligge i det blå skab oppe på trappen ved siden af soveværelset – og jo det gjorde de – ermm – hvem tror I der lige følte sig dum?  :blush:  :blush:

Nå men bedre sent end aldrig – nu står de og pynter i mine køkken vinduer og i beaglernes vindueskarm står nu staldlygten og et juletræ med lys i – udover det har vi også et “gardin” lystæppe hængende i vinduet ud mod haven.

Så nu kan Julen indfinde sig  😀

I morgen holder Mathias juleafslutning på VUC og her skal han have havregryns kugler med. Dem har vi lige lavet massen til og så skal han selv trille dem til kugler. De smager bare MUMS så der er lavet lidt ekstra – så vi også kan smage.

Julestagen der blev "væk"
Julestagen der blev “væk”

Loading