Jeg ved det er ved at blive trivielt med al den skriven frem og tilbage om mine hænder, fingre og arme – men det fylder jo selvsagt en del i mit liv da jeg på nærmeste hold skal leve med det.

De seneste to nætter har ikke givet mig meget søvn fordi jeg har været ramt af smerter, sovende arme, hænder og fingre. Særlig sidste nat var slem og jeg faldt først i søvn ved 5 tiden  :-S  Op igen ved 8 tiden med et humør der kunne kunne få enhver der så mig til at tie stille. Spise morgenmad og ud med beaglerne – gøre alle de ting jeg normalt gør. Hr. mand arbejder hjemmefra så jeg havde bilen og kunne få handlet tidligere ind. På grund af min dumme højre arm og hånd måtte jeg lave menuen om til kødsovs og det hjalp Mathias mig med at lave.

Jeg har også fået planlagt på Nytårs menuen som kommer til at bestå af kalvefilet bøffer – dertil noget salat af en eller anden art og croissanter med noget fyld. Desserten bliver nem da jeg har købt en Hansen islagkage med hindbær.

Jeg er selvsagt træt med træt på efter to næsten søvnløse nætter og i nat har tankerne godt nok kørt i hovedet på mig. Det er som om jeg er vågnet op og har erkendt at jeg ikke kan bedrive alle de ting jeg gerne vil – der er nød til at foretages nogle fra valg for at jeg ikke skal ende op med hænder, arme og fingre der er ødelagt fordi mine sener er holdt op med at fungere. Det jeg mener er at jeg også om 5 år skal kunne tage mit tøj på selv – derfor må der være fra valg.

Jeg skal bruge noget tid på at omstille mig – men jeg har erkendt med mig selv at tilstanden er alvorligere end jeg lige regnede med – man tror jo man er så klog ikke – man glemmer at tænke på sigt. I dag blev jeg igen vækket da jeg læste det her:

http://www.sundhedsguiden.dk/da/temaer/alle-temaer/sygdomme-i-muskler-skelet-og-led/muskler-og-sener/seneskedehindebetaendelse-tendovaginitis-tenosynovitis-/

Det er som taget ud af min historie og mine symptomer  🙁

Jeg ved godt at jeg ikke har givet mig selv ro nok og det må jeg snarest ændre – hellere fra i dag end fra i morgen.

Det betyder farvel til nogle ting – blandt andet mit håndarbejde – jeg vil simpel hen ikke have mit helbred ødelagt på grund af sådan noget – som kan bevirke at jeg om få år måske ikke er i stand til at klæde mig selv på.

cropped-cropped-pink-winter-sunset-44641.jpg

Loading