Alt nu om stunder er jo digitalt – computer bruges i ethvert hjem – Ipads, Smartphones og Tablets har indtaget de fleste – vi kan jo ikke længere bevæge os ud uden at få mobilen med. Vi har “glemt” at tænke selv nogle gange for vi kan heller ikke længere finde vej hvis vi ikke har en GPS på os.

Jeg medgiver gerne at min PC betyder en hel del for mig – for på den kan alle mine ting jo ligge i overskuelig orden. Jeg ejer også en tablet – en af de bedre og med et helt fantastisk billede på – desværre har jeg ikke været så god til at bruge den  :blush:  – jo når jeg tager billeder – for den tager nogle rigtig gode billeder – men ellers – hmm

Nå men så var det jeg glemte at året her jo snart er slut og ikke har fået købt mig en ny kalender – sådan en almindelig “gammeldags” dag til dag kalender – fordi det har været vane at det var sådan jeg fulgte årets gang – skrev små ting ned jeg skulle huske, fødselsdage mv.

Så fik jeg jo ideen – at da jeg jo har den her Tablet – ja så kunne jeg jo prøve om jeg kan vænnes til at bruge den??

Det er et godt spørgsmål – for jeg ved det ikke? Måske er jeg på det plan så gammeldags at den almindelige dag til dag er noget jeg bare skal have – hmm – Nu vi jeg lade det komme an på en prøve – i hver fald ved jeg at når jeg – måske skal have en almindelig papir kalender – så er den nok på tilbud  😆

Kalender på tableten
Kalender på tableten

Loading