med galskaben!!

Jeg skulle jo have været ved læge først i februar – men skæbnen ville at det kom jeg ikke – fordi Hr. mand glemte at jeg skulle og derfor ikke kom hjem med bilen.

Så fik jeg en tid igen til 25/2 – denne gang sørgede Hr. mand for at han kunne arbejde hjemme – så var bilen på grunden.

I dag ringede de fra lægen at det var aflyst da – ja min læge var blevet syg.

Så fik en tid igen 1. marts – men jeg ved sgu ikke om jeg kommer afsted – det afhænger af flere ting – da det denne gang er en formiddags tid og om formiddagen passer det mig ikke ret godt – så jeg ved ikke om jeg gider koordinere med sønnerne omkring passingen af beaglerne.

En anden ting er – at der lige nu ser ud til at være tegn på bedring. Jeg får stadig små tilfælde – men ikke sådan som hidtil – og noget der varer i kortere tid.

F.eks. i går hvor jeg hakkede chokolade til scones og hvor jeg om aftenen var øm/irriteret i håndled og skulder. Til morgen var det bedre og her op af dagen er smerterne væk i håndleddet. Jeg håber sådan at det skyldes at D vitaminet er begyndt at virke – det er på 3. uge jeg tager det. Men det aner jeg ikke endnu – blot at det et eller andet sted er blevet bedre.

Foråret er lige om hjørnet og jeg håber på masser af dejligt vejr så jeg kan komme ud og suge til mig – for det sjove er jo at jeg stort set ingen problemer har i forår og sommer perioden.

Men intet er sikkert endnu – så jeg tager forsigtige skridt – varierer mine sysler og bruger de hjælpemidler jeg har anskaffet og som hjælper rigtig meget – det vil jeg forsætte med.

Loading