Efter i gårs skriv – hvor jeg skrev at det gik bedre – bla bla bla – ja så må jeg konstatere at intet er umuligt – for i dag går det bare af hækkenfelt til  👿

Jeg har ellers – som skrevet i går oplevet bedre tilstande – men ak det er stoppet brat. Jeg har ofte skrevet at mine tilstande handler om timer, før det ændrer sig – således også nu.

I går efter aftensmad var jeg i Brugsen og handle – og det at slæbe varer til  og fra bil – gjorde at begge mine kraveben føltes som om de var brækket – da jeg i aftes satte mig til at se fjernsyn. Men der var mere i posen til mig – for mit højre håndled begyndte at gøre ondt da jeg var på vej i seng.

Natten igennem har jeg været vågen ind i mellem for at konstatere at kravebens vedhæftningen smertede umanerligt meget – ligesom håndleddet blev værre.

Til morgen var smerterne taget af i kravebens området – men min hånd  var stort set ubrugelig. Senen som løber fra håndleddet til tommelfingeren var så tyk og gjorde bare så ondt – at det første jeg gjorde var at tage smertestillende, for jeg havde jo stadig beaglerne og div. andre ting jeg skulle tage mig af.

Jeg har fået gået med beaglerne og lavet de ting jeg syntes jeg kunne overkomme – resten af dagen er dømt på ro, ro og atter ro.

 

Opdate 21:00. Min hånd er ikke blevet bedre og Hr. mand kom tidligere fra arbejde for sønnerne skulle i klub – og jeg var ude af stand til at lave aftensmad. Vi har haft en lang samtale under middagen – det vil jeg ikke komme ind på her og nu – blot noget jeg nu skal tænke igennem. Jeg vil komme med en opdate når jeg har talt med min læge på tirsdag.

Loading