Jeg har fået en ny tid hos min læge igen med henblik på det videre forløb omkring mine hænder.

Jeg har brug for at komme ordentlig til bunds i det her – forhåbentlig få en diagnose eller så tæt på som muligt. Alt det frem og tilbage og uvisheden driver mig til vanvid.

Jeg har gode dage – men også dårlige og dage med træthed hvor jeg næsten ikke kan komme op om morgenen og igen om aftenen kan sidde ret op og ned i en stol og sove – det holder bare ikke. Min hverdag er ikke så hektisk at træthed skulle ramme mig på den måde. Jeg har naturligvis beaglerne – og der er gøremål i hjemmet – men så slemt er det jo ikke at jeg skulle sidde ret op og ned og sove midt i den bedste sendetid. Indrømmer at nætterne nogle gange er trælse når jeg vågner med smerter/kolde hænder og må bruge tid på at få styr på det. Det koster nogle gange 1-2 timers nattesøvn – så på de dage er jeg selvfølgelig mere træt om dagen.

Udover det – så er uvisheden det værste – for man prøver jo at læse på tingene og skulle jeg give mig selv en diaginose – ja så passer leddegigt bedst på mine symptomer og alene det kan give mig koldsved på panden 😯 😯

Skulle det vise sig at det er ovre i den bane – så må jeg jo tage den derfra og det ved jeg også at jeg kan gøre. Alene derfor er det nu endnu mere vigtigt at der sættes en betegnelse – så al den her spekuleren kan stoppe.

Ny tid hos lægen er den 25/2 og så skal der ske noget.

Loading