Altså hæklet  😀

På trods af mine dårlige hænder, fingre og arme får jeg lavet lidt. Det går ikke så hurtigt da jeg er nød til at mærke meget efter, så jeg ikke overanstrenger mine hænder.

Jeg har skrottet det første hold cafe gardiner jeg lavede og som så sådan her ud

cafe gardiner - de første
cafe gardiner – de første

Grunden er den at de simpel hen er for tunge og så hænger de ikke pænt – det er der ikke noget at gøre ved – men cafe gardiner vil jeg have i mit køkken vindue – så jeg har denne gang hæklet i ganske almindeligt 8/4 bomulds garn – den billige fra COOP og som hedder ID

Jeg har indkøbt en del af denne type garn i alle mulige forskellige farver – for jeg forsøger også at lave et sommer tæppe – som bare skal være færdigt når det er. Ingen hast eller jag – bare hygge og i det tempo jeg kan klare.

I dag blev jeg så færdig med de første 6 lapper som skal danne den ene side af mit køkken vindue. Jeg skal bare have dem syet sammen – men det er ikke det største problem.

Og de ser sådan ud.

cafe gardiner hæklet med bomulds garn nr. 8/4
cafe gardiner hæklet med bomulds garn nr. 8/4

Denne gang er det mere let i det og jeg tror de vil hænge pænt når jeg når dertil at de er klar til at komme op i vinduet.

Min plan er stadig at lave nogle forskellige – så jeg kan skifte farve engang i mellem – jeg vil også hækle i andre mønstre.

Udover mine kommende gardiner – hækler jeg også stadig på tæppet til min ældste søn  – er nu så langt at jeg så småt skal til at begynde at sy det sammen – noget jeg har tænkt mig at gøre i etaper – for ellers bliver det alt for træls til sidst – når man sidder med 264 lapper eller noget :-S

Og så har jeg jo lovet at den yngste søn også skal have et – ak ja jeg bliver ikke arbejdsløs på det område lige med det første  :mrgreen:

Så jeg kombinere mine hæklerier med tyndt og tykt garn – så mine hænder kan følge med.

Loading