NB: DENNE KAGE ER IKKE DIABETES EGNET!
I går lavede jeg denne chokolade kage – den er hurtig og smager godt til både kaffe og te
3 dl mælk eller plantemælk – f.eks. soja med vanilie
1 dl olie
2 æg
en pakke toms orangestænger (banket i grove stykker med kødhammer)
ca. 40 g. kakao (urtekram)
150 g. rørsukker
240 g. mel
½ tsk salt
2 tsk bagepulver
3 tsk vanilie
Fremgangsmåde:
Mælk, olie og æg piskes skummende. Alle de tørre ting blandes sammen og blandes med æggemassen – brug en el pisker.
Man kan så vælge at lave muffins eller en hel kage ud af det. Jeg gjorde det sidste.
Dejen kom i en folieform (lørdags kylling str.) som jeg kom bagepapir i.
Bagte kagen ca. 35 min ved 200 grader (varmluft) Vil man lave muffins skal de have 12-15 min.