Chokoladekage – hurtig

NB: DENNE KAGE ER IKKE DIABETES EGNET!

I går lavede jeg denne chokolade kage – den er hurtig og smager godt til både kaffe og te

3 dl mælk eller plantemælk – f.eks. soja med vanilie

1 dl olie

2 æg

en pakke toms orangestænger (banket i grove stykker med kødhammer)

ca. 40 g. kakao (urtekram)

150 g. rørsukker

240 g. mel

½ tsk salt

2 tsk bagepulver

3 tsk vanilie

Fremgangsmåde:

Mælk, olie og æg piskes skummende. Alle de tørre ting blandes sammen og blandes med æggemassen – brug en el pisker.

Man kan så vælge at lave muffins eller en hel kage ud af det. Jeg gjorde det sidste.

Dejen kom i en folieform (lørdags kylling str.) som jeg kom bagepapir i.

Bagte kagen ca. 35 min ved 200 grader (varmluft) Vil man lave muffins skal de have 12-15 min.

 

begyndelsenfærdig kage

Loading