Jeg har modtaget mine nye håndleds varmere. En til hver hånd.

Hvad særligt er der så ved det?

Jo dem her er lavet på bambus stænger som høstes i bæredygtige skove i Asien. Derefter udsættes de for en kraftig varme gennem et par uger hvorved der dannes bambus trækuls fiber og dette gør at de producerede støtte bind nu indeholder en selvvarmende  teknik. Der udsendes infra røde stråler og negative ioner som aktiverer kropsvarmen til at bringe genoprettende varme til muskler, sener og led. Varmen øger blodcirkulationen som igen leverer proteiner, ilt og næringsstoffer til det ramte område. Citat fra bamboopro.dk

Jeg venter mig en del af det her og glæder mig nu til at prøve det af – allerede nu i skrivende stund hvor jeg har haft dem på 1 times tid er der indtruffet en hel vidunderlig følelse i mine hænder.

Udover det har jeg forsat med at tage D vitaminer hver dag og forventer at tage dem april måned ud. Derefter holder jeg en pause henover sommeren og vil så starte op igen midt i august. Planen er nu at tage D vitamin efterår og vinter med og holde 3 måneders pause (sommerperioden)

Jeg håber ved alle disse tiltag at mine led og sener heler op så jeg om ikke andet bliver smertefri.

Bamboo håndleds støtte
Bamboo håndleds støtte

Loading