For 1 uge siden så verden sådan her ud

fugle spor på have bordet
fugle spor på have bordet
24/4-16
24/4-16

 

I dag så den sådan ud

smørblomstersyrener

Intet under at man bliver forvirret.

I dag har jeg for første gang siddet i haven og drukket min kaffe og en overgang var det så varmt at jeg overvejede om jeg skulle tage mine tykke flecce jakke af – men valgte at beholde den på så jeg ikke blev kold om ryggen og mine arme. Jeg vægter nemlig varme ret meget lige på de steder på grund af mine dårlige arme og hænder.

Jeg er nu spændt på om det gode vejr forsætter – men man kan jo aldrig vide når det handler om vejret  :;

Under alle omstændigheder byder ugen her på et par ekstra fridage for Hr. mand – torsdag er det Kristi Himmelfart og så holder han altid fredagen fri også i den forbindelse.

Loading