Det er nærmest blevet hverdag at jeg har mine Back-on-track håndleds bind på. Det er ikke et støttebind – men et bind som giver varme. Men prisen for sådan et ligger på 175 kr. og jeg skal jo have to – så en ikke helt billig løsning. Til gengæld giver de så en ret behagelig varme og hvor et hjemmestrikket i uld godt kan blive varm om sommeren – så er de her bedre.

Sådan ser de ud:

Back-on-track
Back-on-track

Så løsningen med de hjemmestrikkede fungerer bedst i efterår og vinter perioden – men jeg har stadig brug for varme på håndleddene i forår og sommer perioden. For ikke at slide mine dyrbare back-on-track op – de skal jo også vaskes ind i mellem – så har jeg vendt blikket mod varme creme.

Der findes mange slags – nogle bedre end andre – og nogle fyldt med kemi – og dem har jeg fluks sorteret fra – da jeg ikke tillader kunstlige midler på min hud.

Jeg har købt en tube Avivir Aloe Vera Heat og er nu gået i gang med at eksperimentere. Målet var at smøre mine ømme led til natten – så jeg kunne undgå at have varme bind på – og jeg må sige jeg er blevet positiv overrasket.

Nu har jeg brugt det over nogle gange og må sige at der indtræffer en varme – men ikke sådan en kraftig varme – men noget der går i dybden og du kan mærke huden er mere varm end andre steder på kroppen – samtidig føler jeg en større afslappelse i leddet. Virkningen indtræffer 15-20 min efter indgnidning.

Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk – men det her kan meget vel blive løsningen – på med cremen og er man ekstra kold – så varme bindene ovenpå.

Den eneste ulempe der er – er at cremen indeholder nogle naturlige stoffer som blandt andet spansk peber – så man skal ikke lige stikke fingerne i munden – men lige huske at vaske dem bagefter – spansk peber er ret heftigt – skulle jeg hilse at sige  :;

avivir aloe vera heat
avivir aloe vera heat

 

Loading