Selvom vejret er ualmindelig dejligt for en september måned – jeg har da shorts på hver dag og først om aftenen trækker jeg i et par lidt lunere bukser – så går det rigtig stærkt med løvet som nu mere og mere trækker i de gyldne farver jeg elsker og værdsætter så meget.

Vi har dog hentet lidt ekstra “solskin” ind i havens gyldne farver i form af de her:

gul blomst

 

Vi har desværre måttet hegne dem ind i øjeblikket da en vis beagle ved navn Darwin æder af potte jorden – og det har hans mave jo ikke lige så godt af  :mrgreen:

Løv faldet er ret kraftig lige pt. Bladene falder fra birketræet med stor hast og hele græsplænen er klædt i gyldne blade. Lidt længere nede er spids lønnen så småt i gang – men vi nærmer os jo også midten af september nu.

Jeg nyder det dejlige vejr – varmegraderne er lige mig og beaglerne elsker at være ude og nyde den varme sensommer sol.

 

Loading