For vi er ramt af kraftig regn – som i flere tilfælde har været skybruds agtige. Det vil vist regne det meste af søndagen i dag.

Jeg nåede at få luftet beaglerne tidligere inden det blev for slemt – men en hurtig tur til Aldi i bil endte med at jeg måtte havde viskerne op på fuld kraft for i det hele taget at kunne se lidt – æv jeg hader når jeg ikke har det helt fulde overblik over kørebanen – hjem kom jeg dog og Hr. Mand dukkede op i hoved døren for at tage i mod varerne.

Beaglerne ved godt det regner – så skal de nok blive inde – ingen beagle med respekt for sig selv bliver våd med vilje – næh nej tak – så krydser vi hellere benene en ekstra gang  😆

Efter et par trælse dage med en “dum” hånd er angrebet ovre igen så jeg håber jeg kan hækle lidt – men ellers må jeg jo bare læse og måske se en god film – sådan må søndagen være i dag.

Sommeren er i hver fald forbi og efteråret lurer om hjørnet – men tror da at september nok skal bringe nogle gode dage med sig – i morgen skulle solen igen stå fuldt på himlen og den nærmeste uge ser fin ud.

 

Loading