kommer der flere problemer med mine hænder igen. Det bestyrker mig dog i at jeg er ovre i gigtens verden og når jeg ser tilbage på de forgangne år passer symptomerne på det. Når det er forår/sommer har jeg minimale problemer – for når vi så går mod efterår igen – at blive “overfaldet” af smerter og ubehag i håndled og fingre – samt nu også op i albuerne.

Jeg overvejer at tage en samtale med min læge igen og denne gang med kravet om at blive udredet for gigt – Jeg havde godt nok ikke påvist gigt i blodet da jeg fik taget blodprøver i marts måned.  Omvendt tænker jeg også at det kan være ligemeget – for er det sådan noget så er der jo generelt ikke så meget at gøre ved det.

Jeg skåner mine håndled og er i sær rigtig glad for mine back on track håndleds varmere og ville ønske der fandtes nogle handsker i den retning – det er i hver fald noget jeg leder op på – Har dog mine seal skindz handsker som egentlig er en cykel handske – men som fungerer godt når jeg er udendørs – har sågar haft dem på inde også når jeg har haft brug for varmen.

Jeg overvejer også et voks “badekar” – sådan et man smelter voks i og så dypper hænder i og lader den varme voks gøre arbejdet med at varme hænderne op.

Vejret har jo været fortræffeligt når man tænker at datoen nu er den 24. september – om 6 dage står oktober for døren og vejret lover nu mere efterår i luften –  i hver fald for den kommende uges tid. Så det er nok tiden at tænke på de mere varme jakker igen.

Denne weekend er Simon hjemme og  Hr. mand har arbejds weekend – det betyder så at han kan tage en fridag hvilket han nok vil i løbet af den kommende uge – for har en beagle der skal til kontrol hos dyrlægen – så kan det passende blive der.

efterår

 

Loading