Så er der taget hul på en ny måned og med det bliver det jo hastigt mørkere om aftenen nu.

Der er hentet flere lys frem, og jeg skal snarest have min lyskæde koblet til som vi altid har hængende i stue vinduerne, det er nemlig ikke kun til jul den er fremme :;

For jeg rammes af den mørke tid på en ubehagelig måde. Jeg bliver langsommere til alt og kan bare ikke komme op om morgenen. Det er som om jeg ikke kan frigøre mig fra den varme dyne og så sniger klokken sig altså hen omkring 8:30 for øjeblikket  :blush:  – Heldigvis finder beaglerne sig i det – for de gider heller ikke op  😆

Formiddags turene bliver derfor forskubbet og de fleste gange hjælper yngste sønnen til så vi har fået gået med beaglerne før middag.

I dag var jeg lige i Aldi og handle og ser til mit chok at de allerede har hentet jule småkager mv. frem fra gemmerne. Her står jeg godt nok af. Vi har den 2 oktober – ikke på vilkår om jeg vil beskæftige mig med julen allerede 😯

Hvis vejret ellers arter sig så er oktober jo en utrolig smuk måned hvor løvet mere og mere forandrer sig i de smukke efterårs farver som kun naturen kan præstere.

happyoctobersnoopy

Loading