Til morgen under min morgen vandring med beaglerne i haven – måtte jeg lige have en ekstra trøje på – i farten snuppede jeg også mine håndledsvarmere – så jeg ikke allerede da ville blive kold om armene.

En meget smuk morgen med høj blå himmel og sol – og en blæst der ville noget.

Birketræet er nu næsten uden blade – der er ikke mange tilbage – men smukt er det også på denne årstid

birketræet oktober 16birketræet oktober 16

Senere da jeg skulle gå formiddags turen med Oscar – da valgte jeg at tage mine seal skinz handsker på – og godt jeg gjorde det, for vinden var ret strid. Jeg har senere igen erfaret at den pludselige kulde i morgentimerne skyldes et usædvanligt kraftigt højtryk – faktisk det højeste i 139 år i følge DMI – så tror da pokker det var koldt.

Hr. Mand er hjemme i dag fra arbejde – vi kæmper med noget forkølelse – i sidste uge var jeg ramt og havde et par dage hvor det ikke var så godt – og nu er det så hans tur.

Yngste sønnen har dog stået mig bi, ved at hjælpe med at gå med beaglerne og i dag var ingen undtagelse – da han så gik med de andre to. Han har de senere dage også gået med dem alle 3 om eftermiddagen, så jeg har fået lidt ekstra ro.

Loading