Det går nogenlunde fornuftigt og specielt nu her hvor vi går mod efterår – da har blodsukkeret ændret sig til den mere pæne side. Igen må jeg jo konstatere at sommer og varme bare ikke harmonere med blodsukkeret – der sker ganske enkelt noget, som gør at blodsukkeret ændre sig og det til den mere grimme side.

Min spise plan er ikke som sådan ændret – jeg spiser stort set som jeg plejer – så det er meget mærkeligt hvad der forårsager blodsukkerændringerne. Noget kunne muligvis hænge sammen med psyken – for når det er varmt i vejret – ja så stresser jeg altså noget mere, fordi jeg ikke kan have varmen. Nu er temp. blevet mere normale for årstiden – så den del kunne meget vel passe sammen.

Medicinsk – kører jeg i samme hak – der er ikke ændret noget – insulinet er stadig Insulatard som jeg selv vurderer mængden af de to gange om dagen jeg skal have det. Af tilskud får jeg stadig bevilget teststrimler samt penkanyler – dog har jeg skippet  de bevilgede penkanyler – da jeg ikke længere kan få dem jeg har mest behov for – men en kopi kanyle som jeg desværre ikke kan anvende – da den er rigtig dum at stikke med. Mine lår er for dyrbare til eksperimenter – så derfor køber og betaler jeg selv for mine penkanyler – et helt nødvendigt valg. Jeg orker ikke at rende kommunen på dørene og min læge kan ikke gøre noget i dette tilfælde da det ligger udenfor dennes beføjelser.

Så jeg punger selv ud – og vel er det en dyr sygdom at lide af – med speciel kost og ikke mindst hittepåsomhed når der skal laves mad – så det bliver så simpelt som muligt.

Udover det tager jeg min magnesium (ikke de afførende) – For uden magnesium får jeg kramper i mine ben – og det kommer bare efter få dage hvis jeg ikke tager dem – så det er en fast bestanddel  af min hverdag. Jeg tager også longo vital samt D- vitamin – og i sær D-vitaminet er jeg spændt på hvordan vil påvirke mine arme og hænder denne sæson vi går i møde. Som det ser ud pt. er generne ikke så voldsomme som de var sidste år ved samme tid – og håbet er som bekendt lysegrønt og det forholder jeg mig til lige nu.

Jeg vil senere på sæsonen komme med en opdatering omkring D-vitaminets påvirkning.

Loading