kom da lige forbi – meget a pro pro mit tidligere skriv.

I går gik jeg faktisk formiddags tur i en mindre snestorm sammen med Oscar – og hvor var det godt jeg havde taget både hue og mine ekstra varme vanter på – men stakkels Oscar kunne ikke rigtig tage det og i slutningen af turen haltede han mærkbart på højre side – så nu tænker jeg om han skal have en back on track for det er ski synd hvis han får ondt i sin dårlige side. Hjemme igen ligende vi da også afskydelige snemænd  😆  – så det var rart at Oscar kunne putte sig i sin varme kurv og jeg få mig en kop kaffe. Mathias gik med de andre to og jeg må sige at selvom Charlie nu er en ældre herre på 12 år så klarer han det godt. Han elsker tydeligvis frost og sne og drønede rundt i haven som et anden forårs kåd lam.

Sneen blev ikke liggende – men igen her til eftermiddag sneede det og temperaturen faldt til et par minus grader – så vi nøjedes med at “gå tur” i haven i stedet for den sædvanelige eftermiddags tur som beaglerne ellers får (de kommer ud og gå to gange i løbet af dagen)

Jeg snuppede lige et billede taget fra Simons gamle værelse – hvor jeg lige hurtigt slog vinduet op.

Sne 8/11-16
Sne 8/11-16

Loading