Pludselig falder temperaturen da meget sådan at det kan mærkes for alvor. Jeg tror på vi får en rigtig vinter denne gang – noget indikerer at det vil blive sådan i sær med det ret bratte omslag til koldere vejr. I næste uge vil vi her hos os får frostgrader omkring minus 5 grader – så beaglerne skal til at have vinter tøjet på så småt. Sidste weekend fik Hr. Mand skiftet om til vinterdæk på bilen så den nu også er klar.

Haven i november
Haven i november

Vi er nu også så småt fremme ved Mortensaften som godt nok falder på en torsdag i år – så jeg har besluttet at vi holder en lille fest på fredag hvor vi skal beslutte om det er and vi skal spise i år til Jul – for den står på noget med and fredag aften og hvor Simon også kommer herud.

Om 3 uger er det første søndag i advent og så er Julen jo for alvor kommet til det lille hjem. Jeg er ved at kigge alle de julefilm ud jeg kan og så skal jeg have fundet The Julekalender frem for det er nu et par år siden vi sidst så hvordan Julen gik for sig hos Oluf og Gertrud Sand  😆  – og er der noget jeg ikke bliver træt af – så er det den  :;

Jeg har også fået fundet Matador serien frem fra gemmerne – for tror da også at der skal være et gensyn med den.

Helbredet gider jeg ikke skrive så meget om – for det går sådan op og ned på det plan. Har også min yngste beagle som har haft store øreproblemer – noget der har stået på siden september. I torsdag blev han lagt i let narkose da betændelsen havde bredt sig til bagved trommehinden. Han fik den punkteret og er nu på antibiotika igen – for anden gang siden september. Denne gang håber jeg at det lykkedes at få det væk, nu dyrlægen fik åbnet op og fjernet lidt derinde fra. Darwin er heldigvis en sej lille beagle – som nu her efterfølgende igen er ved at være sig selv.

happynovember

Loading