Om et par dage er november måned gået – og jule måneden er over os.

Vi fejrede 1. søndag i advent i går og i dagens anledning med en lille islagkage til aftenhyggen. Mathias er nemlig ikke så vild med æbleskiver, da disse ofte er blevet serveret ude i klubben om onsdagen også i løbet af sommeren – så det har han fået nok af. I det hele taget har han fået nok af klubben og kommer der ikke længere. Simon går derude endnu og det betyder at de dage hvor han kommer af sted – da går han selv derop og så kører vi ud og henter ham og kører ham hjem til sig selv – så maden om onsdagen er ofte bare en rugbrøds mad eller en sandwich – da vi skal køre efter ham.

Jeg har i den seneste uge nydt at se The Crown på netflix. Jeg er jo historisk anlagt og kan det meste af mine historie – så det har været rigtig hyggeligt at se serien om Dronning Elizabeths liv og som netflix lige nu viser 1 sæson af – glæder mig rigtig meget til de efterfølgende sæsoner.

I december måned skal Hr. Mand på kursus i København – fra d. 12 til d. 16 – og da er Mathias og jeg på egen hånd – men han er heldigvis god til at hjælpe til herhjemme og jeg vil også have bilen hele ugen, så Simon kan komme herud hvis han har lyst til det. Og så har vi kun 1 uge til Jul til at få de sidste ting sat i gang – med indkøb og optøningen af kalkunen – som lige nu huserer i fryseren.

51897-goodbye-november

 

 

Loading