så er julen forbi lige om lidt. Det går jo stærkt og alle de forberedelser man gør synes som spild af tid – når man sådan ser i bakspejlet. hvornår mon man lærer det?

vi havde som altid en hyggelig juleaften – men hold da fast for et ræs med maden. Manden og jeg brugte det meste af eftermiddagen i køkkenet og for første gang i mands minde missede jeg Disneys Juleshow øv øv –  og som ellers er min hyggestund den dag.

Da vi endelig gik til bords var jeg så radbrækket at jeg næsten ikke orkede at spise maden – men ned kom der da lidt.

Jeg vil med det samme sige at kalkunen var virkelig lækker. God og saftig var resultatet af alle anstrengelserne – men jeg kommer ikke til at lave sådan noget mere. Julen er jo også min ligesom alle andre menneskers og jeg vil ikke bruge alt det tid i køkkenet – så noget kom der jo ud af det nemlig at jeg må erkende at mine kræfter ikke længere rækker til sådan noget.

Næste jul bliver nok med flæskesteg eller andebryst – måske endda noget helt treide og noget lettere  at tilgå.

Desserten var rigtig god, hvilket jeg heller ikke var i tvivl om at den ville være. Hjemmelavet is er nu en særklasse for sig selv. Desværre vandt jeg mandelen – hvilket ikke skulle have sket – så derfor slog vi terninger om den i stedet. Her blev det Mathias der løb med sejren.

Jeg er blevet begavet af begge mine sønner, så har absolut intet at klage over i den retning.

Jeg fik et razer keyboard – sådan et der skifter farver når man skriver på det. Det kan indstilles forskelligt alt efter hvad man lyster. Der er noget tilvænning til det og det er det jeg skriver med nu. Mathias gav mig også nye back on track håndleds bind – så jeg nu har flere at skifte rundt med. Af Simon fik jeg den nye udvidelses pakke til Sims 4 som hedder Byliv – og den er jeg igang med at udforske og opdage nye ting med.

back on track
razer keyboard
sims 4 byliv
det nye nabolag i sims 4

 

Mellem jul og nytår arbejder Hr. Mand hjemmefra. Simon bliver herude i den kommende uge og så fejrer vi nytåret sammen. Det bliver en meget stille affære på grund af beaglerne – som altid.

Loading