De sidste forberedelser er gjort.

Jeg fik i dag lavet marcipan isen og den tegner til at blive virkelig god. Jeg har tryllet med både orrange chokolade, hakkede pistacie nødder og marcipan masse. Valgte at lave noget af det i portioner for ved jo ikke hvor meget vi kan spise efter kalkunen og der står jo også en mandel på højkant. Resten kom i en boks – så alle skal nok få deres sult stillet.

Derefter blev de sidste indkøb gjort og efter et par dage med håndværkere og en ny varmtvandsbeholder der lige skulle i gang, samt en radiator der ikke ville noget – er vi nu kørerende igen – så Julen kan bare komme.

I aften er jeg træt – da jeg har været rigtig tidligt på benene de seneste dage – så jeg glæder mig til at kunne sove lidt længere i morgen – før det går løs med kalkun og tilbehør – som hr. Mand dog må hjælpe til med da jeg efter alt det slæb med varer har fået en dårlig højre hånd.

Som følge af det har Mathias lavet årets jule “træstamme” mens jeg løbene fortalte hvordan han skulle gøre det.

Simon og Hr. Mand har pyntet juletræet – så nu er vi så klar som vi kan blive. Resten af aftenen hygger vi med julefilm og lidt snacks (salt skal der til ind i mellem)

Jule “træstammen” 2016
juletræet 2016

Loading